Wellantcollege gaat verder als Yuverta

Vanf schooljaar 2021/2022 zijn Wellantcollege, CITAVERDE College en Helicon Opleidingen samengegaan als Yuverta.

Yuverta staat voor eigentijds middelbaar onderwijs, veelzijdige beroepsopleidingen, actuele cursussen en trainingen. Duurzaam, innovatief en ondernemend.

We willen écht van betekenis zijn voor onze leerlingen, studenten, cursisten, voor elkaar, de medewerkers en de regio. We zijn ‘thuis in de toekomst’, omdat we ons bezighouden met thema’s die ertoe doen, zoals klimaat, energie, water, voeding, en welzijn van mens en dier. Met het bedrijfsleven verkennen we de wereld van nu en morgen.

Yuverta is een vertrouwde basis voor onze leerlingen, studenten en cursisten, van waaruit ze zich kunnen ontwikkelen en voorbereiden op de toekomst. En ook al worden we groter, we blijven dichtbij en persoonlijk. Een school waar we elkaar bij naam kennen.

Thuis in de toekomst
‘Thuis in de toekomst’ heeft ook een belofte in zich: op onze vakgebieden zijn we innovatief en ondernemend. We kijken en lopen vooruit, bieden meerwaarde en zijn daarmee van betekenis in het blauw-groene domein. Dat doen we op een duurzame manier in samenwerking met het bedrijfsleven in de regio.

Meer weten? Kijk op de vernieuwde website www.yuverta.nl!

Wil je de reacties lezen of reageren?