Boomtotaalzorg

Boomtotaalzorg teamfoto

Wie zijn wij?
Goede boomverzorging is vakwerk en vraagt om betrokken specialisten. Een team van gemotiveerde mensen en ruim 30  jaar ervaring maakt Boomtotaalzorg de ideale partner voor de verzorging van bomen. Centraal in het werk staat de opvatting dat de boom een natuurlijk organisme is en ook als zodanig behandeld moet worden. Dat betekent dat natuurwetten worden gerespecteerd en dat oplossingen zoveel mogelijk worden gezocht bij de oorzaak van het probleem. Geen symptoombestrijding, maar structurele verbetering op de lange termijn.

Boomtotaalzorg werkt succesvol samen met een brede groep opdrachtgevers zoals gemeenten, landgoedeigenaren, particulieren, (groen-)bedrijven, stichtingen en instellingen. Deze opdrachtgevers voorzien wij van advies, maar we zorgen ook voor de uitvoering van deze adviezen.

Waarom vinden we het belangrijk om met het onderwijs samen te werken?
Kennis delen en training is een speerpunt voor ons. Wij zijn een SBB leerbedrijf en leiden regelmatig personeel op via het BBL leertraject welke vervolgens bij ons een vast contract aangeboden krijgen. Jarenlange samenwerking met het Wellantcollege heeft ervoor gezorgd dat wij meedoen aan het excellentieprogramma, wij dragen graag bij aan een structurele inbreng vanuit de praktijk.

Het personeelsbestand is divers. Zo zijn er: (leerling- of aankomende) Boomverzorgers, gecertificeerde European Tree Workers en Gecertificeerde European Tree technicians, Boomveiligheid controleurs en Boomtechnische adviseurs en Taxateurs.

Kortom kansen genoeg! Ook zijn er nog trekker chauffeurs, voor diverse bijkomende boomwerkzaamheden versnipperen, stobbe frezen en tbv (boom) plantwerk e.d.!

Hoe zien wij de toekomst?
In de nabije toekomst verhuizen we naar een nieuwe locatie. Deze bedrijfslocatie ruimer opgezet en er is volop ruimte voor groei. We blijven werken aan het werkend leren en komen graag in contact met scholieren die via ons bedrijf het mooie boomverzorgende vak willen gaan uitoefenen.

Contactpersoon:
Bert van Eck
Directeur
Lange Uitweg 27
3998 WB SCHALKWIJK
[email protected]

Collage Boomtotaalzorg