Donkergroep / Donkergroen

Donker Groep, gestart in 1961 door Hessel Donker, is een landelijk werkend familiebedrijf van creatieve groendenkers en doeners. Donker Groep werkt vanuit vijf divisies: Donker Groen, Donker Design en Donker Interieur, Donker Spelen, Donker Substrates en 26 locaties verdeeld over Nederland en België met 850 medewerkers, in het seizoen aangevuld tot ruim 1.000 medewerkers. Het hoofdkwartier is gevestigd in Sneek. Donker is actief met ontwerp, aanleg en onderhoud van tuinen, terreinen, wijken, speelterreinen, dak- en gevelgroen en binnentuinen voor B2B met een jaaromzet van € 90 miljoen. Bevlogen en koersvast op weg naar een duurzame toekomst vanuit haar missie om in 2035 volledig circulair te functioneren. ‘Groen maakt gelukkig’.

De creatieve en duurzame groenexperts van Donkergroep zijn thuis in alles wat met binnen- en buitengroen te maken heeft. Zoals advies over ecologisch onderhoud, het ontwerpen van circulaire daktuinen, een natuurlijke speeltuin, tot wijkgroenonderhoud met bewonersparticipatie. En nog veel meer. Uniek in Nederland is onze integrale, allesomvattende aanpak. Ontdek de mogelijkheden bij Donker Design, Donker Groen en Donker Interieur.

Donkergroen: Bevlogen en koersvast op weg naar een duurzame toekomst! Donkergroen heeft zeventien vestigingen, geclusterd in 6 rayons, en is actief met ontwerp, aanleg en onderhoud van tuinen, terreinen, wijken, speelterreinen, dak- en gevelgroen en binnentuinen voor B2B. Ambitieus, innovatief en gezond. Voor regio Midden Nederland hebben we vestigingen in Utrecht en Tiel. Voor vragen over stage en werk kun je mailen naar: [email protected] t.a.v. onze talentscout Machteld Veltman-Elzinga, 06-29423527.

dg
dg2