Hoveniersbedrijf Tuinrijck

Over Tuinrijck

Hoveniersbedrijf Tuinrijck is in 2012 ontstaan uit de fusie van Hoveniersbedrijf Franken te Utrecht en Halkes Hoveniers uit IJsselstein en is gevestigd te Utrecht aan de kant van De Meern. Naast het leveren van vakkennis en expertise op het gebied van tuinontwerp, aanleg, renovatie en onderhoud, bieden wij als Tuinrijck ook graag service en willen wij de klant graag ontzorgen. Daarom is ons motto dan ook: "Gun uzelf het gemak van een hovenier".

Waarom vinden wij het belangrijk om met het onderwijs samen te werken?

We vinden het leuk om jonge jongens en meiden op te leiden en ze alle kneepjes van het vak te leren. In de breedste zin van het woord: van bestrating en metselen, tot de aanleg en het onderhoud van tuinen en vijvers. Door zelf op te leiden handhaven we niet alleen de verjonging van het bedrijf, maar we leren ook zelf van de interactie onderling en de frisse blik die de studenten meebrengen. Het zorgt ervoor dat je met je tijd mee blijft gaan. En net als dat wij onze klanten het gemak van een hovenier gunnen, gunnen wij onze stagiaires een mooie toekomst als hovenier.

Hoe zien wij de toekomst?

Vakkennis wordt steeds belangrijker. Het gaat allang niet meer alleen over het leveren van ‘harde materialen’, klanten vragen steeds meer naar de meerwaarde van beplanting. Daarnaast zie je ook dat de wens voor het verzorgen van tuinen toeneemt. Veel klanten hebben hier zelf geen tijd voor, of het wordt te zwaar naarmate ze ouder worden, dus dan gunnen zij het zichzelf om deze zorg uit handen te geven. Plantkennis- en verzorging zijn de belangrijkste aspecten van de toekomst van het hoveniersvak.

Contactgegevens:
[email protected]

Hoveniersbedrijf Tuinrijck
Heijcopperkade 2a
3545 NL Utrecht

Meewerkdag studenten bij Hoveniersbedrijf Tuinrijck