Mocking Hoveniers

Teamfoto Mocking Hoveniers

Onze missie

Wij willen graag dat mensen blij worden van hun eigen tuin!

Daarom houdt Mocking Hoveniers zich bezig met het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van creatieve tuinen en groenvoorzieningen voor particulieren, instellingen en bedrijven. Dit doen we met vakbekwaam personeel en verantwoorde materialen. Hiermee zorgen we voor klantgerichte oplossingen, maatwerk en unieke tuinen. Door goede kwaliteit en nazorg te leveren proberen we een prettige, langdurige relatie op te bouwen met onze klanten.

Niet voor niets hebben wij gekozen voor de slogan: “Een afspraak waar iets moois uit groeit!”

Waarom vinden wij het belangrijk om met het onderwijs samen te werken?

We zien al een aantal jaren dat het aantal jonge mensen dat kiest voor ons vak afneemt. Ook de kennis van planten en natuur in het algemeen loopt zienderogen terug. Wij willen graag jonge mensen opleiden, omdat dit goed is voor de ontwikkeling van ons bedrijf. We streven naar een mix van jonge en oudere medewerkers. Ook doen we graag aan promotie voor dit mooie vak, want er is de komende jaren nog genoeg werk uit te voeren! Vandaar dat we de samenwerking zoeken met het Wellantcollege.

Hoe zien wij de toekomst?

Hoewel de ontwikkelingen op gebied van automatisering en internet zich snel opvolgen, blijft ons vak een ambacht waarin kennis van de natuur belangrijk blijft. Ons werk zal mogelijk veranderen, maar nooit verdwijnen! Sterker nog: 'groen' zal steeds belangrijker worden als oplossing in verstedelijkt gebied en grote steden, en voor het welzijn van mensen en duurzaamheid in het algemeen. We zullen onze vakkennis op peil moeten houden en voor het voetlicht moeten brengen zowel bij de politiek, op de scholen, maar zeker bij de consument!

Contactpersoon en contactgegevens

Rob Mocking, eigenaar Mocking Hoveniers
Wijkersloot 12, Cothen
0343-573391
[email protected]
www.mockinghoveniers.nl
https://www.facebook.com/MockingHoveniers/

Rob Mocking, eigenaar Mocking Hoveniers
Rotonde Wijk Bij Duurstede bord Mocking Hoveniers