Vereniging voor Hoveniers en Groenvoorzieners: VHG

groenprofessional

Visie:

Groen heeft een toegevoegde waarde voor maatschappij en economie. Het heeft een positieve invloed op het welzijn van mensen en de ontwikkeling van kinderen. Groen geeft de politiek handvatten bij het aanpakken van maatschappelijke en economische vraagstukken, zoals fijnstof en criminaliteitsbestrijding. Groen vergroot de concentratie, bevordert de werkbeleving, versnelt genezingsprocessen en laat de waarde van onroerend goed stijgen. Het bewustzijn is nog onvoldoende aanwezig bij de politiek, bedrijven en burgers. Het moet meer zichtbaar worden in beleidsregels, aanbestedingen en inschakeling van professionals.

 

Missie:

Branchevereniging VHG wil namens de individuele ondernemers in de branche de vertegenwoordiger zijn die maatschappelijke en economische meerwaarde van groen onder de aandacht brengt bij politiek, institutionele partijen en burgers. De sector wil maatschappelijk verantwoord ondernemen. Ze voegt door haar diensten iets toe aan de kwaliteit van leven. Branchevereniging VHG ziet zichzelf daarmee ook als 'de groene inspiratiebron' voor de maatschappij.

 

Namens de ondernemers in de branche brengt VHG de maatschappelijke en economische meerwaarde van groen onder de aandacht bij de politiek, institutionele partijen en burgers. Hoe meer leden, hoe krachtiger onze stem, hoe groter onze invloed. Samen zijn we sterk. Wilt u hier meer over weten? Neem contact op met VHG Ondernemershelpdesk. U kunt ons bereiken op telefoonnummer 030 – 659 55 50 of e-mail naar [email protected]