Groene Hotspot blijft ook in tijden van Corona dé online ontmoetingsplek voor de groene sector

Nu alle vmbo-leerlingen en mbo-studenten van Wellant onderwijs op afstand krijgen en er op de verschillende locaties slechts een minimale bezetting aanwezig is, is het nog belangrijker geworden om elkaar online te blijven ontmoeten. Studenten kunnen bij de Groene Hotspot alvast op zoek naar stagevacatures voor het nieuwe schooljaar of een stageoproep plaatsen. Blijf als bedrijf dus vacatures plaatsen voor stageplekken én voor werkplekken! We maken met z'n allen even pas op de plaats, maar alle handen zijn straks weer hard nodig! Daarnaast is de Groene Hotspot bij uitstek de plek om kennis uit te wisselen, bijvoorbeeld over dak- en gevelgroen of over meer biodiversiteit in tuinen. Neem even een kijkje op onze thema-pagina om te zien wat anderen al hierover gepubliceerd hebben. Dit is ook een manier om je bedrijf 'in the picture' te houden nu alle werkzaamheden op een lager pitje staan. Of je nu een student, docent of professional bent in de groene sector, laten we elkaar blijven ontmoeten op de Groene Hotspot!

Onderstaand bericht over het coronavirus staat op de site van Wellant:

Tot en met 6 april gaan alle locaties van Wellantcollege dicht voor leerlingen en studenten. Dat is het gevolg van het kabinetsbesluit om, na overleg met de sectorraden, de scholen te sluiten. Dit om verdere verspreiding van het Coronavirus te voorkomen. Het welzijn en de gezondheid van onze leerlingen, studenten en medewerkers weegt daarin zwaar. 

Vanaf donderdag 19 maart starten we zoveel mogelijk met het onderwijs door te laten gaan via online kanalen. Onderwijs op afstand dus. Komende week werken we aan de technische randvoorwaarden om dit in te richten.  

Onze prioriteit ligt bij de examenkandidaten. Zij moeten goed voorbereid hun examens kunnen doen. 

Voor meer informatie: https://wellant.nl/coronavirus/

Wil je de reacties lezen of reageren?