Startschot practoraat 'Groene Leefbare Stad'

Op woensdag 26 mei 2021 wordt het eerste online event van het practoraat “Groene Leefbare Stad” georganiseerd. Dit is een webinar speciaal bedoeld voor docenten en studenten van de groene opleidingen, waarin aandacht wordt besteed aan de thema's: biodiversiteitsbevordering in de stad, het groene levende gebouw en ecologisch groenbeheer. Het webinar duurt van 13.00-13.40 uur (met een uitloop tot 14.00 uur). Er doen minimaal twee klassen per AOC mee. Klik op de link hieronder voor meer info en om je aan te melden:

Webinar Groene Leefbare Stad

Dit webinar markeert ook het startschot van het practoraat Groene Leefbare Stad. Een practoraat is een kennisplatform bestaande uit een hoofdonderzoeker (practor) en een kenniskring, waarin studenten, docenten en specialisten samenwerken om praktijkonderzoek te doen naar innovatie en verbeteringen in het mbo-onderwijs. De kracht van practoraten is het versterken van de verbinding tussen praktijk, onderzoek en onderwijs. Heidi Kamerling zal dit practoraat gaan leiden. Tijdens het webinar zal Heidi haar practoraat speech houden en wordt er aansluitend een Q&A gehouden. Voor meer informatie over het practoraat klik op de link hieronder:

Practoraat Groene Leefbare Stad

Het webinar Groene Leefbare Stad wordt georganiseerd door het Praktijkcluster Natuur en Leefomgeving van CIV Groen, Groene Hotspot Houten én het nieuwe practoraat Groene Leefbare Stad.

Wil je de reacties lezen of reageren?