Vernieuwde website Yuverta Leven Lang Ontwikkelen

Het is zover: Yuverta Leven Lang Ontwikkelen heeft een nieuwe website. Niet alleen het uiterlijk, maar ook de functionaliteiten zijn op de schop gegaan.

Op https://llo.yuverta.nl vind je overzichtelijke informatie over ons aanbod aan praktijkgerichte trainingen en opleidingen in de groen-blauwe sector. Zowel de professional als de beginner kan bij ons terecht.

Wat kun je verwachten?

Een fris en modern ontwerp: het nieuwe ontwerp maakt het gemakkelijk om binnen ons uitgebreide aanbod te navigeren en de informatie te vinden die je nodig hebt.

Gebruiksvriendelijke zoekfunctie: wij hebben ons best gedaan om onze relaties de gelegenheid te geven om snel en eenvoudig de training of opleiding te vinden, door gebruik te maken van trefwoorden of te selecteren op vakgebieden of op specifieke vaardigheden die hij/zij wil ontwikkelen.
Snel en direct inschrijven: voor het aanmelden hebben wij verschillende hulpmiddelen ingebouwd zodat er op een betrouwbare wijze een bestelling geplaatst kan worden.
Contactmogelijkheden: in de website zijn allerlei manieren om met ons in contact te komen. Zo kan er een chatbericht gestuurd worden, maar uiteraard staan ons telefoonnummer en ons e-mailadres op de juiste plekken in de website opgenomen.

Topopleiding Urban Green Development

Op 20 september start de populaire topopleiding Urban Green Development weer. In de topopleiding Urban Green Development leer je met een toekomstgerichte blik naar de leefomgeving te kijken waarin groen en water een belangrijke rol spelen. Door deel te nemen aan de topopleiding ben je in staat om als vakinhoudelijk expert duurzame en groene oplossingen te bedenken voor vraagstukken die ontstaan door klimaatverandering.

Masterclasses UGD

De topopleiding Urban Green Development bestaat uit de volgende thema’s, die in 6 masterclasses aan bod komen:

- Biodiversiteit/ecologisch groen
- Sociale waarden van groen
- Trends van vroeger en nu (vormt samen met Circulair denken één masterclass)
- Circulair denken (vormt samen met Trends van vroeger en nu één masterclass)
- Klimaatadaptatie
- Eetbaar groen
- Het levende gebouw

Ga direct naar de vernieuwde website!

llo.yuverta.nl

In de agenda van de Groene Hotspot vind je ook een handig overzicht van alle groene opleidingen en trainingen van Yuverta, waaronder de VHG brancheopleidingen en de masterclasses van de topopleiding Urban Green Development.

Agenda

Wil je de reacties lezen of reageren?