Aankomend boomverzorger

Boomtotaalzorg
Bedrijf of instelling: 
Boomtotaalzorg
Locatie: 
Schalkwijk (Utrecht)
Lid van: 
VHG
Informatie bedrijf: 

Wij werken succesvol voor een brede groep opdrachtgevers zoals gemeenten, landgoedeigenaren, particulieren, (groen-)bedrijven, stichtingen en instellingen. 

Goede boomverzorging is vakwerk en vraagt om betrokken specialisten. Een team van gemotiveerde vakidioten maakt Boomtotaalzorg al ruim 30  jaar de ideale partner voor de verzorging van  bomen. Centraal in ons werk staat de opvatting dat de boom een natuurlijk organisme is en ook als zodanig behandeld moet worden. De werkzaamheden die wij uitvoeren zijn snoeien, kappen, (grote) bomen planten en verplanten groeiplaatsverbetering  en natuurlijk advies. Eigenlijk is voeren wij alle werkzaamheden rondom bomen uit. 

Vacaturetekst: 

Ben je niet bang voor hoogtes, hard werken en een hoop gezelligheid en lijkt het jou leuk om het mooie vak van de boomverzorging beter te leren kennen? Kom dan eens kijken op ons mooie bedrijf. 

Contactgegevens: 
Interesse? Past dit profiel bij jou? Of ben je op zoek naar een leuke afwisselende stageplaats? Aarzel dan niet en mail je motivatie en CV naar Sabine Hoogendoorn: [email protected] Voor aanvullende informatie over deze functie kun je contact opnemen met Miklos Suijk via telefoonnummer: 030-6011880 of mail je vraag naar [email protected].
Datum tot wanneer vacature loopt: 
dinsdag 1 januari 2030
Erkend leerbedrijf: 
Ja