Afwisselende stageplek bij veelzijdige groenspecialist

Van Doorn
Bedrijf of instelling: 
Van Doorn
Locatie: 
Geldermalsen
Lid van: 
VHG
Stadswerk
NLGreenlabel
Informatie bedrijf: 

Aanleg en onderhoud van groenvoorzieningen, groot of klein, dat is ons werk. Van Doorn is de groenspecialist in de breedste zin van het woord. Wij zijn breed inzetbaar op het gebied van advies, aanleg, onderhoud en verbetering van tuinen, parken en landschappelijke beplantingen. Samen zorgen wij ervoor dat de groene buitenruimte in topconditie blijft. Wil jij hier aan bijdragen? Neem dan snel contact met ons op!

Meer weten over Van Doorn? Kijk op www.vandoornbuitenruimte.nl!  

Vacaturetekst: 

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en gemotiveerde stagiair die zich als groenspecialist wil ontwikkelen. Door onze veelzijdigheid hebben wij veel stagemogelijkheden.

Als stagiair bij Van Doorn ben je onderdeel van ons enthousiaste team en ondersteun je actief bij een of meer van onze projecten. Zo maak je het beste kennis met het vakgebied. Je gaat, onder begeleiding van een collega, natuurlijk ook zelfstandig aan de slag. Bijvoorbeeld met het bedenken van een beplantingsplan, het maken van offertes, de inkoop van groen of de realisatie van projecten op locatie. Samen met jou kijken we waar jouw interesses liggen en hoe jij kunt bijdragen aan de ambities van Van Doorn.

Contactgegevens: 
Ben jij geïnteresseerd in een stage bij Van Doorn? Neem dan contact op met Laura Kleinsman (projectleider Van Doorn) via 06 – 83 25 48 32 of [email protected].
Datum tot wanneer vacature loopt: 
vrijdag 1 juli 2022
Erkend leerbedrijf: 
Ja