Afwisselende stageplek bij veelzijdige groenspecialist

Signa Terra B.V.
Bedrijf of instelling: 
Signa Terra B.V.
Locatie: 
Geldermalsen
Lid van: 
VHG
Stadswerk
NLGreenlabel
Informatie bedrijf: 

Signa Terra zorg(t) voor groen
Signa Terra is groenspecialist in de breedste zin van het woord. Onze hoveniers voorzien in tuinadvies, tuinaanleg en tuinonderhoud voor particulieren en bedrijven. Daarnaast is integraal groenonderhoud een belangrijke tak binnen ons bedrijf. Als onderdeel van Leeuwenstein Groep ontzorgen wij particulieren, gemeenten, provincies en het Rijk van deur tot deur. Wil jij hier aan bijdragen? Neem dan snel contact met ons op!

Meer weten over Signa Terra? Kijk op www.signaterra.nl!  

Vacaturetekst: 

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en gemotiveerde stagiair die zich als groenspecialist wil ontwikkelen. Door onze veelzijdigheid hebben wij veel stagemogelijkheden.

Als stagiair bij Signa Terra ben je onderdeel van ons enthousiaste team en ondersteun je actief bij een of meer van onze projecten. Zo maak je het beste kennis met het vakgebied. Je gaat, onder begeleiding van een collega, natuurlijk ook zelfstandig aan de slag. Bijvoorbeeld met het bedenken van een beplantingsplan, het maken van offertes, de inkoop van groen of de realisatie van projecten op locatie. Samen met jou kijken we waar jouw interesses liggen en hoe jij kunt bijdragen aan de ambities van Signa Terra.

Contactgegevens: 
Ben jij geïnteresseerd in een stage bij Signa Terra? Neem dan contact op met Laura Kleinsman (projectleider Signa Terra) via 06 – 83 25 48 32 of [email protected]
Datum tot wanneer vacature loopt: 
donderdag 1 juli 2021
Erkend leerbedrijf: 
Ja