BBL-en/of BOL leerling Hovenier/Groenvoorziener

Zoon Hovenier
Bedrijf of instelling: 
Zoon Hovenier
Locatie: 
Zwijndrecht (Zuid-Holland)
Vacaturetekst: 

Vacatures

Bij Zoon Hovenier helpen we je om je carrière in het groen zo goed mogelijk te laten groeien! Of je nu wilt beginnen als groenvoorziener, of je werkt al jaren als zelfstandig hovenier maar bent op zoek naar de volgende stap.

Werk jij graag buiten en wil je het hoveniers vak leren? Voor ons bedrijf zijn wij op zoek naar een BBL of BOL student voor de tuinonderhoud en aanleg.

Functieomschrijving

Als praktisch ingestelde man/vrouw vind je het een uitdaging om terreinen volledig te verzorgen op het gebied van onderhoud van de groenvoorzieningen. Je zorgt voor het werk rondom de tuinen van zowel zorginstellingen, ziekenhuizen, bedrijven, particulieren etc. Voor het onderhoud van de projecten werk je samen met een leidinggevende, die jou het vak gaat leren.

Functie eisen
- Je bent een doener en leert het vak graag in de praktijk;
- Je hebt eigen vervoer om naar de zaak te komen;
- Affiniteit met groen;
- Goede communicatieve vaardigheden;
- Goed kunnen samenwerken.

Arbeidsvoorwaarden
Wij bieden de mogelijkheid om te werken voor een innovatief en ondernemend bedrijf met gemotiveerde collega’s. Wij bieden jou een afwisselende, leerperiode aan met prima doorgroeimogelijkheden. Beloning en onkostenvergoeding volgen CAO hoveniersbedrijven.

Sollicitatieprocedure
Wil je deze uitdaging aangaan en herken je jezelf in het profiel? Solliciteer dan direct of stuur jouw motivatie en CV naar [email protected]. Voor meer informatie kun je bellen naar 06-42527968

Daryl Zoon
 

Contactgegevens: 
Zoon Hovenier | Daryl Zoon | Dotterbloemstraat 10 | Zwijndrecht | 06-42527968 | [email protected] | www.zoonhovenier.nl
Datum tot wanneer vacature loopt: 
zaterdag 31 december 2022
Erkend leerbedrijf: 
Ja