BBL leerling hovenier gezocht!

Baneninhetgroen (Gorinchem)
Bedrijf of instelling: 
Baneninhetgroen
Locatie: 
Gorinchem
Informatie bedrijf: 

Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde BBL leerling hovenier die een MBO groenopleiding volgt of wil gaan volgen. Onze klant is een hoveniersbedrijf in de regio van Gorinchem die werkzaam is in de particuliere sector (bij mensen thuis in de tuin). Jij zal samen met een vakbekwame hovenier werkzaamheden verrichten en zal je verschillende facetten van het vak leren. Ben jij gemotiveerd om een opleiding te volgen? Dan zal Baneninhetgroen jouw BBL opleiding vergoeden en een werkplek verzorgen.

Vacaturetekst: 

Functieomschrijving: straten, plaatsen van schuttingen, pergola’s en waterpartijen, aanleggen van planten, bomen, graszoden en bloemen, grasmaaien, snoeien, zagen en schoffelen
Functie eisen: bezig met een MBO opleiding als hovenier of bereid zijn die te gaan volgen, leergierige en flexibele mentaliteit, netjes en gedreven, een rijbewijs zou mooi zijn!

Als Leerling staat jouw ontwikkeling op nummer 1. Ben jij dus gemotiveerd om een opleiding te volgen? Dan zal Baneninhetgroen jouw BBL opleiding vergoeden en een werkplek verzorgen.

Meld je dus snel aan!

Contactgegevens: 
Baneninhetgroen vestiging Waardenburg Marnix van Doorn ([email protected]) Bel of WhatsApp direct:06 - 13 06 31 97