(BBL) Leerling Hovenier particuliere tuinen gezocht!

Baneninhetgroen (Papendrecht)
Bedrijf of instelling: 
Baneninhetgroen
Locatie: 
Papendrecht
Informatie bedrijf: 

Zojuist heb jij bij een klant de laatste hand gelegd aan de tuin. Deze is in één week tijd omgetoverd tot een moderne tuin met mooie natuurstenen tegels, een border met vaste planten, kunstgras en een houten overkapping. Jij en je collega's hebben hard gewerkt en het resultaat mag er zijn! De klant is er erg blij mee en geeft jou en je collega's een mooi compliment. Het werk zit er voor deze week op. Volgende week geen tuinaanleg, maar ga je met jouw vaste collega op pad om onderhoud te plegen bij klanten waar je eerder dit jaar ook langs geweest bent. Deze afwisseling maakt jouw baan leuk en uitdagend.

Vacaturetekst: 

Functieomschrijving:
Wij zoeken een leerling hovenier die wil doorgroeien tot een vakbekwaam hovenier onderhoud en aanleg. Dit opleidingstraject kan je volgen bij onze klant, een particuliere hovenier die ruim 30 jaar bestaat, een mooi team heeft van 7 vaste vakkrachten en zich richt op het aanleggen en onderhouden van tuinen in de regio Drechteden, Alblasserwaard en Hoeksche Waard. Zoals gezegd kom je te werken bij een particulier hoveniersbedrijf die zich richt op de aanleg en het onderhoud van tuinen. Bij alle werkzaamheden ben jij dan ook betrokken. Je zal opgeleid worden tot het maken van bestrating, beplanten van tuinen, het leggen van drainage, (kunst)gras en het zetten van schuttingen. Ook het maken van houten constructies komt regelmatig voor of bijvoorbeeld een mooie vijver. Daarnaast zal je in het tuinonderhoud ook maaien, snoeien, onkruid verwijderen, beplanting knippen en kleine reparaties uitvoeren. Dan kan je denken aan bijvoorbeeld verzakte tegels opnieuw leggen of een schutting herstellen.

Wat mag je van ons verwachten?
- Een opleiding tot hovenier
- Betaald een beroep leren (een goed start salaris o.b.v. hovenier cao)
- Mogelijkheid tot behalen E rijbewijs
- Een vaste aanstelling bij een mooi bedrijf
- Vakbekwame collega's die een hecht team vormen
- Mooi en afwisselend hovenierswerk

Functie eisen:
- Een BBL opleiding volgt / wil gaan volgen of een avondstudie hovenier wil volgen
- Woonachtig is in de regio Drechtsteden
- Buitenwerk vind jij prachtig (enige affiniteit met hoveniersvak is gewenst)
- Je kan nauwkeurig werken
- Je bent representatief
- Rijbewijs B is een pre

Heb jij interesse in onze vacature leerling hovenier in Papendrecht? Dan ga ik graag het gesprek met je aan. Solliciteer direct of neem contact op met Baneninhetgroen voor nadere informatie over de vacature.

Contactgegevens: 
Baneninhetgroen vestiging Hendrik-Ido-Ambacht Rick Romijn ([email protected]) Bel of WhatsApp direct:06 - 39 01 36 27