Gezocht: Leerling hovenier (stageplek aangeboden)

De Ridder B.V.
Bedrijf of instelling: 
De Ridder
Locatie: 
Soesterberg (Amersfoort/Utrecht)
Lid van: 
VHG
Informatie bedrijf: 

De Ridder heeft ruim 80 medewerkers, die gedeeltelijk in of vanuit Soesterberg werken, maar ook op andere locaties in het land. Daarnaast is er een flexibele schil van circa 35 mensen, waaronder zzp’ers en uitzendkrachten. Er heerst in ons familiebedrijf een gezellige sfeer. Collega’s gaan ongedwongen met elkaar om. Omdat er oog is voor persoonlijke groei en ontwikkeling blijven mensen graag bij ons werken. Vele collega’s hebben hun 12,5 en zelfs 30-jarig jubileum bij ons gevierd.

Houd je van groen, natuur en techniek? Dan is een functie bij De Ridder echt iets voor jou!

Vacaturetekst: 

Volg jij een opleiding tot hovenier of een andere groenopleiding (MBO niveau 3 of 4) en ben je op zoek naar een stageplek? Dan ben je bij De Ridder aan het juiste adres! Familiebedrijf De Ridder bestaat ruim 90 jaar en is een echte allround groenvoorziener. Bij ons leer je alles over het aanleggen, onderhouden en renoveren van uiteenlopende groenprojecten. Duurzaamheid en kwaliteit staan bij al onze werkzaamheden voorop.

Functieprofiel:

  • BBL/BOL leerling hovenier of andere groenopleiding (MBO niveau 3 of 4)
  • Flexibele en gemotiveerde teamspeler
  • Bij voorkeur: rijbewijs B
  • Woonachtig in de omgeving Soesterberg, Amersfoort, Utrecht

Wat bieden wij?

Bij De Ridder kom je te werken in een hecht familiebedrijf. Het nemen van verantwoordelijkheid en tonen van initiatief wordt gestimuleerd. Kortom:

  • Uitdagend werk met korte lijnen
  • Fijne werksfeer, waar mensen centraal staan
  • Ervaren collega’s die je het vak leren en voor je klaarstaan
  • Doorgroeimogelijkheden na een succesvolle stageperiode

Interesse?
Voor meer informatie kun je contact opnemen via 0346-351880, of mail naar [email protected]. Vraag naar Linda van Veen of Sandra Gaasbeek.

Contactgegevens: 
Voor meer informatie kun je contact opnemen via 0346-351880, of mail naar [email protected]. Vraag naar Linda van Veen of Sandra Gaasbeek. www.deridder.nl [email protected]
Datum tot wanneer vacature loopt: 
zondag 31 oktober 2021
Erkend leerbedrijf: 
Ja