Hovenier

Gemeente Lopik
Bedrijf of instelling: 
Gemeente Lopik
Locatie: 
Lopik
Lid van: 
overig
Informatie bedrijf: 

De organisatie
De gemeente Lopik ligt in het Groene Hart en telt ruim 14.000 inwoners, verspreid over negen kernen. De rivier de Lek, het weidse groene landschap en de dorpse kleinschaligheid bieden een aantrekkelijk woonklimaat, rust en ruimte.

Zó werkt het in Lopik
Het is goed werken voor de inwoners, organisaties en bedrijven in Lopik. Samen met ongeveer 100 collega’s laten we ons elke dag inspireren door de wensen en ontwikkelingen in onze gemeente. In Lopik werken we pro-actief mee aan initiatieven en ontwikkelingen, met als uitgangspunt het behouden en verbeteren van de kwaliteit. Onze informele organisatie kenmerkt zich door korte lijnen en medewerkers die veel verantwoordelijkheid dragen en invloed kunnen uitoefenen.

Vacaturetekst: 

Wij zoeken een:
HOVENIER (of een BBL-student in opleiding)
voor 36 / 32 uur per week

Ben jij die hovenier met de kwaliteiten om alle voorkomende werkzaamheden in het openbaar Groen te verrichten? Sta je midden in de samenleving en heb je oog voor zowel de belangen van collega’s als wel de belangen van de inwoners? Dan zijn wij op zoek naar jou. Heb je de opleiding hovenier nog niet afgerond en volg je de leerweg BBL, ook dan word je van harte uitgenodigd om te solliciteren.

De taken:
• Voornamelijk het aanleggen en onderhouden van het openbaar groen in de ruimste zin van het woord;
• het werken met diverse machines ten behoeve van het onderhoud in het openbaar groen;
• meedraaien in de zaterdagdiensten op de gemeentewerf;
• het verrichten van alle overige voorkomende werkzaamheden bij de dienst gemeentewerken, waaronder inbegrepen het meedraaien in de gladheidbestrijding;
• meedraaien in de calamiteitendienst.

Wij vragen:
• Afgeronde hoveniers opleiding aanleg en onderhoud heeft de voorkeur maar kandidaten die de opleiding volgen (leerweg BBL) wordt ook gevraagd te reageren;
• goede vakkennis en kwaliteitsbewust;
• enige ervaring met werken in het groen;
• zelfstandig als in teamverband kunnen werken;
• klantgericht en dienstverlenend;
• rijbewijs B/E is een pré of bereid om deze na gebleken geschiktheid te halen;
• bereidheid –indien nodig- om op onregelmatige tijden te werken.

Het dragen van bedrijfskleding is verplicht in verband met de veiligheid (Arbo).
Een medische keuring is van toepassing in verband met het fysiek zware werk.

Ons aanbod
Het salaris bedraagt, afhankelijk van opleiding en ervaring, maximaal € 2.550,- bruto per maand (aanloopschaal 3, functieschaal 4, salarispeil 1 oktober 2019).
Naast je salaris ontvang je een Individueel Keuzebudget (IKB) van 17,05% welke je iedere maand vrij kunt besteden aan de beschikbare doelen passend bij jouw persoonlijke wensen. Denk aan: uitbetaling, extra verlofuren of opleidingskosten.

Wij kennen prima opleidingsfaciliteiten, een fietsproject en een actieve personeelsvereniging. Ben je een BBL-student, dan word je in de praktijk opgeleid.

De aanstelling, in algemene dienst, is voor één jaar, met vooruitzicht op een vast dienstverband bij gebleken geschiktheid. Het werken op zaterdag wordt ingeroosterd en maakt onderdeel uit van de 36-urige werkweek.

Contactgegevens: 
Informatie en sollicitatie: Voor nadere informatie kun je contact opnemen met Ad van Breukelen, teamleider gemeentewerken (telefoon 0348-559897)
Datum tot wanneer vacature loopt: 
vrijdag 6 december 2019
Erkend leerbedrijf: 
Ja