Hovenier - BOL/BBL

Verheij Integrale groenzorg
Bedrijf of instelling: 
Verheij Integrale Groenzorg
Locatie: 
Sliedrecht
Lid van: 
VHG
Informatie bedrijf: 

Verheij Integrale groenzorg is een snelgroeiende, innovatieve en vooroplopende aannemer in de groene sector. Vanuit Sliedrecht werken wij door heel Nederland hard aan ons gemeenschappelijk doel: het ontzorgen van onze klanten op het gebied van buitenruimte.

Verheij verricht onderhoud- en aanleg werkzaamheden uit voor (semi-)overheden, onderwijs, zorg, woningcorporaties en (nuts)bedrijven.

Dit doen we met elkaar. Onze mensen, echte doeners die denken, zijn daarbij ons kapitaal. Een goede sfeer staat bij ons gezellige familiebedrijf daarom hoog in het vaandel.

Vacaturetekst: 

Wil jij het hoveniersvak bij ons leren?

Jij volgt een BOL- of BBL MBO opleiding in de groene sector en je bent op zoek naar een stageplek. Dan zijn wij op zoek naar jou. Je bent bij ons aan het juiste adres voor een uitdagende en leerzame stageopdracht. 

Wat ga je doen?

Je komt stagelopen in een team van ervaren hoveniers. Zij begeleiden jou tijdens het uitvoeren van je werk. Je maakt kennis met het complete hoveniersvak. Tuinen aanleggen en renoveren en werken met de nieuwste machines. Je leert in de praktijk en daarnaast zorg je ervoor dat je praktijkopdrachten naar tevredenheid worden afgerond. Zo rond je opdrachten af voor je studie en leer je de fijne kneepjes van groenonderhoud.

Je maakt kennis met het groen bij mooie hotels, zorginstellingen en scholen, maar ook bij waterschappen, onder hoogspanningslijnen en op de Botlek. Je werkt elke dag lekker buiten in de natuur en geniet van al het moois dat het groen ons biedt!

 

Contactgegevens: 
Wil je meer informatie? Vraag het aan Jantine Verweij. Ze is bereikbaar op telefoonnummer (0184) 430 777 of per e-mail [email protected]
Datum tot wanneer vacature loopt: 
donderdag 31 december 2020
Erkend leerbedrijf: 
Ja