Hoveniers of Urban Greeners: wij hebben boeiende stageplekken voor jou!

LooHorst Landscaping / Dak- en Gevelgroen
Bedrijf of instelling: 
LooHorst Landscaping / Dak- en Gevelgroen
Locatie: 
Ederveen (Ede) en Ermelo
Lid van: 
VHG
NLGreenlabel
Informatie bedrijf: 

We zijn een meer dan allround hoveniers- en buitenruimtebedrijf en doen niets liever dan iedereen ruimte geven. Door simpelweg te luisteren naar wat hij of zij heeft in te brengen. We bestaan sinds 2004 en wat typerend is: sinds die tijd zijn we flink gegroeid met zowel ervaren vakmensen als leerlingen en mensen uit andere doelgroepen. En allemaal werken ze bij ons met een glimlach, omdat ieders talenten bij ons worden gewaardeerd. We houden van projecten met een uitdaging, waarin we soms hard moeten rennen of creatieve oplossingen moeten bedenken om onze opdrachtgever te helpen. Dat levert gezonde spanning op, en vooral veel plezier in het team. De resultaten die we boeken, de glimlach bij onze opdrachtgever, de gezamenlijke leerervaring: ze zijn van ons samen. Iets van ons allemaal. En dat vinden we belangrijk. Want waar mensen aan een project werken, moeten ze dat vooral met plezier doen. De meeste van onze collega’s zullen ons dan ook typeren als een hoveniers- en buitenruimtebedrijf waar mensen centraal staan, met veel afwisseling en kansen om jezelf te ontwikkelen. Je zou het eens moeten ervaren. Werken bij LooHorst? Met alle plezier.

* Serieus worden genomen

* Verantwoordelijkheid krijgen

* Fijne opdrachtgevers blij maken

* Ontdek ons ook op www.werkenbijloohorst.nl

Vacaturetekst: 

Hoveniers of urban greeners: solliciteer direct

Wie zoeken wij als leerlingen / BBL-ers / BOL-stagiaires?

Onze leerlingen / BBL-ers / BOL-stagiaires pakken samen met de voormannen onze aanleg- en onderhoudsprojecten op in de groene buitenruimte, daktuinen, gebouwgebonden terreininrichtingen en openbare ruimte. Samen met je voorman werk je met een groepje medewerkers (2 à 3 man) aan het aanleg en onderhoud van groen, (dak-)tuinen en terreinen. Dat is meestal compleet met grondwerk, riolering, infiltratie, straatwerk, beplanting en alle inrichtingselementen. Voor de BOL is er ook ruimte voor bedrijfsbureaustage's, waar je het geheel van enigneering, calculatie en weerkvoorbereiding mee kunt maken. Zie ook: 

https://www.werkenbijloohorst.com/vacature/leerlingen-bbl-ers-stagiaires/

Contactgegevens: 
Neem contact op via www.werkenbijloohorst.nl of bel met Albert de Koning (uitvoering) of Erik Hammenga (bedrijfsbureau) via 0341-494769
Datum tot wanneer vacature loopt: 
dinsdag 1 april 2025
Erkend leerbedrijf: 
LooHorst Landscaping / Dak- en Gevelgroen