Leerling boomverzorger

Bedrijf of instelling: 
Van Helvoirt Groenprojecten BV
Locatie: 
Berkel-Enschot
Lid van: 
VHG
Informatie bedrijf: 

LEREN BIJ ONS IN DE PRAKTIJK 
Bij ons kun je leren in de praktijk. Veel van onze huidige medewerkers zijn ook ooit begonnen als leerling. Je werkt vier dagen in de week en gaat een dag in de week naar school. Je krijgt goede begeleiding vanuit het bedrijf om zo veel mogelijk uit je opleiding te halen.  

JOUW PROFIEL 
Je hebt een passie voor bomen en wilt een opleiding in die richting gaan volgen. Of je bent al aan je opleiding begonnen.

Vacaturetekst: 

Wij creëren de inspirerende groene omgeving die verschil maakt voor mensen​. Groen maakt verschil voor mensen. Buiten zijn leidt tot andere gesprekken en oprechte verbinding. Groen brengt mensen in beweging en creëert een beleving. Je geniet samen van wat alles wat je buiten ziet, ruikt en proeft. Als leerling bij Van Helvoirt Groenprojecten help je graag om van een project of tuin een inspirerende buitenruimte te maken.​ 

We zijn zo georganiseerd dat we kunnen inspelen op grote en kleine vragen. Wij zijn in onze branche een middelgroot bedrijf. We beschikken over de flexibiliteit van een zzp’er en de kennis, expertise, ervaring en organisatiekracht van een groot bedrijf. Als familiebedrijf hebben we een historie van ruim 55 jaar. Dat betekent dat wij investeren in langdurige relaties met onze medewerkers. We stellen onze gezamenlijke kennis en ervaring graag beschikbaar aan de klant. Samen met hem of haar onderzoeken wat de mogelijkheden en wensen zijn én kijken hoe wij onze expertise het beste kunnen inzetten om alle ambities te realiseren. 

Wil jij bij Van Helvoirt werken? En een inspirerende groene leefomgeving creëren die verschil maakt voor mensen?

Contactgegevens: 
MEER WETEN? Neem dan contact met Sandra Dijkshoorn via 013-5408200 of solliciteer direct via [email protected].
Erkend leerbedrijf: 
Ja