Leerling Boomverzorger (BBL)

ABL Boomverzorging & Transport B.V.
Bedrijf of instelling: 
ABL Boomverzorging BV
Locatie: 
Ede
Informatie bedrijf: 

ABL Boomverzorging & Transport B.V. is een dynamisch bedrijf waarin mensen centraal staan en iedere dag een nieuwe uitdaging is. We hechten veel waarde aan vakmanschap en kennis van zaken. Tot de klanten van ABL behoren Gemeentelijke- en Provinciale Overheden, Instellingen, Verenigingen, Stichtingen, Landgoederen, Recreatiebedrijven en Particulieren. Wij zijn een goed gemechaniseerd bedrijf, dat veel werkzaamheden veilig, snel en in eigen beheer uitvoert. Ons team bestaat uit 15 vaste medewerkers en onze standplaats is Ede.
ABL Boomverzorging is ISO 9001, VCA** en Groenkeur gecertificeerd voor Boomverzorging en Groenvoorziening. Tevens zijn wij in het bezit van het CO-2 bewust certificaat niveau 3.

Vacaturetekst: 

Leerling boomverzorger / ETW (BBL)

Wil je graag boomverzorger worden en heb je nog niet de juiste diploma’s, ook dan kan je bij ons terecht. Als leerling boomverzorger ben je vier dagen per week aan het werk in ons bedrijf en ga je één dag per week naar school. Tijdens dit BBL-traject staat jouw ontwikkeling centraal.

Als leerling-boomverzorger word je onderdeel van een team dat volledig zelfstandig de werkzaamheden organiseert. Je ondersteunt de boomverzorgers in het uitvoeren van alle voorkomende boomverzorgingswerkzaamheden zoals het snoeien, het (ver)planten en het rooien van bomen. Je leert van je collega-boomverzorgers, studeert voor het diploma boomverzorger én het ETW-certificaat.

Contactgegevens: 
Is je interesse gewekt dan kun je ons bereiken via [email protected] of op 0318-614227. Meer informatie vind je op www.ablboomverzorging.nl. Wij zien je reactie graag tegemoet!
Datum tot wanneer vacature loopt: 
zaterdag 31 december 2022
Erkend leerbedrijf: 
Ja