Leerling boomverzorger gezocht!

Baneninhetgroen (Rotterdam)
Bedrijf of instelling: 
Baneninhetgroen
Locatie: 
Rotterdam
Informatie bedrijf: 

Heb jij een passie voor bomen? En ben je op zoek naar een leuke uitdaging bij een boomverzorgingsbedrijf? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor een boomverzorgingsbedrijf in de regio van Rotterdam zijn wij op zoek naar een leerling boomverzorger die zichzelf graag wil ontwikkelen tot boomverzorger!

Vacaturetekst: 

Functieomschrijving:
Als leerling boomverzorger in Rotterdam kom je te werken met een ervaren boomverzorger (ETW). Samen met je collega werkt je bij particulieren, gemeenten en diverse instellingen. In eerste instantie zal je voornamelijk bezig zijn met werkzaamheden op de grond voordat je de hoogte in mag. Voorbeelden van werkzaamheden zijn: - Versnipperen van takken met de versnipperaar - Snoeien van diverse boomsoorten (Esdoorn, Beukenboom en Berkenboom) - Boomstam, boomstronk en boomwortels verwijderen met de stobbenfrees - Planten en verplanten van diverse bomen - Tijdens het uitvoeren van de werkzaamheden zal je ook ervaring op doen met diverse type machines zoals: hoogwerker, motorkettingzaag, versnipperaar, stobbenfrees.
Functie eisen:
Als leerling boomverzorger in de regio van Rotterdam krijg je alle tijd en ruimte om het vak te leren van je vakbekwame collega's. Mocht blijken dat het vak je zó aanspreekt dan is er de mogelijkheid om te starten met een opleiding. Het belangrijkste is dat je enthousiast bent en graag het vak wilt leren. Op voorhand vragen we om de volgende functie eisen: - Affiniteit met groen en een passie voor bomen - Je wil graag leren en bent bereidt tot het halen van certificaten - Rijbewijs en eigen vervoer - Woonachtig in de regio van Rotterdam
Wat kan jij van Baneninhetgroen verwachten? Je kan kosteloos diverse certificaten behalen (BE rijbewijs, kettingzaag certificaat, hoogwerker certificaat, etc,.). Betalen eventueel je opleiding en schooldag bij een BBL-traject. Salaris conform de hoveniers cao. Een leuke leerwerkplek bij een mooi boomverzorgingsbedrijf!

Ben jij een enthousiaste leerling boomverzorger uit de regio Rotterdam? Bel, app of mail Friso, hij brengt je in contact met je toekomstig werkgever!

Contactgegevens: 
Baneninhetgroen vestiging Reeuwijk Friso van den Boogaard ([email protected]) Bel of WhatsApp direct: 06 - 42 15 84 06