Leerling Hovenier

Donker Groen
Bedrijf of instelling: 
Donker Groen
Locatie: 
Tiel/Utrecht
Lid van: 
VHG
Informatie bedrijf: 

Welkom bij de creatieve en duurzame groenexperts van Donker. Thuis in alles wat met binnen- en buitengroen te maken heeft. Zoals advies over ecologisch onderhoud, het ontwerpen van circulaire daktuinen, een natuurlijke speeltuin, tot wijkgroenonderhoud met bewonersparticipatie. En nog veel meer. Uniek in Nederland is onze integrale, allesomvattende aanpak. Ontdek de mogelijkheden bij Donker Groen.

Ben je op zoek naar een stage in het groen? Misschien is Donker iets voor jou! Donker is niet zomaar een werkgever. Wij geloven in groei en ontwikkeling, in passie en vakmanschap.

Vacaturetekst: 

Volg jij momenteel een (groene) opleiding op noveau 2, 3 of 4 en zoek je een uitdagendeleer/werkplek, bij Donker zijn er diverse mogelijkheden voor jou. Binnen het groene vakgebied kun je veel kanten op. Of je nu graag in bomen klimt, mooie tuinen aanlegt bij of misschien wel geïnteresseerd bent in hoe je de stad leefbaar houdt als hovenier in een veranderend klimaat. Voor elke richting is er wel een Bol of BBL-traject.

Contactgegevens: 
Interesse? Neem contact op met Gea Oenema: [email protected] | 06-30648227
Datum tot wanneer vacature loopt: 
zaterdag 1 augustus 2020
Erkend leerbedrijf: 
Ja