Leerling Urban Green Development

TRI groei in groen (Rotterdam, Amsterdam, Utrecht)
vacature leerling urban green development TRI

TRI groei in groen is een stichting die jongeren en zij-instromers helpt en ondersteunt bij het behalen van een vakdiploma in het groen. Samen met verschillende groene scholen en verschillende bedrijven die werkzaam zijn in de groene sector (hoveniersbedrijven, grootgroenvoorzieners, gemeentelijke groenbedrijven en boomverzorgingsbedrijven) helpen wij jouw leerwerktraject tot een succes te maken.

Wat kun je van ons verwachten?

Vanwege onze jarenlange ervaring weten wij precies hoe we leerlingen kunnen helpen bij het vinden van een leerwerkplek en het succesvol doorlopen van een BBL-leerwerktraject. We kijken samen met jou naar je ervaringen en wensen voor jouw groene toekomst en wat het beste bij jou past.

Gedurende dit traject staan wij je bij waar nodig. Zo hebben wij een breed netwerk van aangesloten leerbedrijven waar je terechtkunt. Er zijn mogelijkheden om te rouleren, zodat je bij meerdere bedrijven werkervaring kunt opdoen én wij zorgen ervoor dat jij een goed salaris krijgt op basis van de cao Hoveniersbedrijf.

Begeleiding vinden wij erg belangrijk. Tijdens jouw traject houden wij regelmatig contact met je, maar ook met het bedrijf waar je werkt én met jouw docenten. Wij houden in de gaten hoe het met je gaat om je te ondersteunen bij het zo snel mogelijk afronden van jouw opleiding.

We hebben voor jou de voordelen van TRI nog even op een rij gezet:

·         Bij goed functioneren en goede motivatie gegarandeerd een baan na het behalen van je diploma

·         Een goed salaris op basis van de cao Hoveniersbedrijf

·         Garantie op een opleidingsplek via TRI en mogelijkheden om bij verschillende bedrijven te werken

·         Een vergoeding voor de schoolkosten

·         Kosteloos extra cursussen om je nog verder te ontwikkelen

·         Persoonlijke aandacht en begeleiding van jouw TRI coördinator

Klik hieronder voor de vacature:

Leerling Urban Green Development

TRI groei in groen