Medewerker Groen

Verhart Groen BV
Bedrijf of instelling: 
Verhart Groen BV
Locatie: 
Montfoort
Informatie bedrijf: 

Op 1 januari 1961 is G.A Verhart B.V. gestart als loonspuiter. In 2001 is het bedrijf opgesplitst in Loon- en aannemingsbedrijf G.A. Verhart B.V. dat zich bezig hield met groenvoorzieningen in de ruimste zin van het woord. Het spuitwerk, ondergebracht in Ruvoma B.V. is thans uitgegroeid tot een bedrijf in het bestrijden van dierplagen.

Loon- en aannemingsbedrijf G.A. Verhart B.V. heeft per 1 April 2008 een naamswijziging ondergaan, en gaat verder onder de naam Verhart Groen B.V. en blijft werkzaam in de groenvoorziening voor zowel provinciale-, gemeentelijke- en rijksoverheden, waterschappen, aannemers, fruittelers en particulieren. Deze werkzaamheden worden zowel op aangenomen basis als regiebasis uitgevoerd.

De werkzaamheden van Verhart Groen B.V. bestaan in hoofdzaak uit het machinaal onderhoud aan groenvoorzieningen. Zoals het machinaal knippen van hagen, afzetten van beplanting en rooien van bomen, maar ook maai- en sloot- en baggerwerkzaamheden, evenals het machinaal reinigen van wegmeubilair en geluidschermen behoren tot de werkzaamheden, welke wij door het gehele land met eigen transport uitvoeren.

Het belang van goed onderhoud aan groenvoorzieningen bestaat uit drie punten:

Het draagt bij aan woonplezier van een gebied;

De sociale controle wordt bevorderd door een goed verzorgde groene omgeving;

De verkeersveiligheid verbeterd sterk, doordat kruisingen en zichthoeken overzichtelijk blijven. Verhart Groen B.V. kan mede bijdragen aan deze drie doelstellingen door het inzetten van deskundig personeel en een uitgebreid machinepark.

Vacaturetekst: 

WERKZAAMHEDEN:

• Bosmaaien/ handsloten/ bladblazen/ hagen knippen, snoeien etc. ( handmatig)

VERANTWOORDELIJKHEDEN:

• Opdrachten van leidinggevende uitvoeren
• Klantgericht te werk gaan (ontzorgen)
• Representatieve uitstraling
• Materiaal en materieel met zorg behandelen
• Goed communiceren met klant, planning en werkplaats

Contactgegevens: 
Reageer met je CV en motivatie via [email protected] Wil je meer informatie? Neem contact op met Jelle de Jong 0348-471805
Datum tot wanneer vacature loopt: 
donderdag 1 december 2022
Erkend leerbedrijf: 
Verhart Groen BV