Prachtige stageplek voor hovenier aanleg en/of onderhoud!!!

Greendex
Bedrijf of instelling: 
Greendex
Locatie: 
Lienden
Lid van: 
VHG
Informatie bedrijf: 

Onze diensten

De natuur begint pas echt met landschapsinrichting van Greendex.

Greendex ontwerpt, legt aan, renoveert en onderhoudt eigentijdse en duurzame tuinen en landschappen waarin mensen kunnen genieten. We zijn gespecialiseerd in kleine én grote groenprojecten voor zowel particuliere als zakelijke opdrachtgevers.

Ontwerp

Het ontwerp vormt de basis voor de stijl, vorm en sfeer van uw groene leefomgeving. Daarom vormen uw wensen en eisen het uitgangspunt. Zo houden wij rekening met het doel en de gebruikers van de leefomgeving. Vervolgens borduren wij daarop voort met onze kennis en vakmanschap. Het resultaat is een maatwerk tuinplan met een bijbehorend plan voor de beplanting, de beregening en verlichting.

Aanleg

Wij verzorgen de complete aanleg van uw groene leefomgeving. We ontruimen de bestaande omgeving en voeren materialen die niet meer gebruikt worden verantwoord af. Vervolgens gaan we aan de slag met de beplanting, bestrating, het beregeningssysteem, de waterberging en verlichting. Zo vertalen wij het ontwerp vakkundig in een prachtige groene leefomgeving. Ook kunnen wij (gedeeltelijk) uw leefomgeving renoveren zodat deze weer een frisse uitstraling krijgt. 

Onderhoud

Natuur leeft en dat betekent dat uw tuin, bedrijfstuin, park of andere groene aangelegenheid onderhevig is aan de seizoenen. Om het hele jaar door te blijven genieten van uw groene leefomgeving, is onderhoud belangrijk. Natuurlijk houden we bij het ontwerp al rekening met uw wensen rondom onderhoud, maar ontbreekt het u aan tijd of ervaring, dan leveren wij ook onderhoud op maat.
 

Vacaturetekst: 

Greendex groeit

Groei jij met ons mee? Bij Greendex zijn we altijd op zoek naar vakbekwame mensen die net als wij groene vingers hebben. Ben jij op zoek naar een baan of stage in de buitenlucht? 

Wat we jou te bieden hebben!

Samenwerken in een jong en ambitieus team waarin niet alleen veel nieuwe ideeën worden uitgevoerd, maar ook veel wordt gelachen

Werken aan mooie projecten met veel diversiteit

Meedenken in onze bedrijfsprocessen: jouw mening doet er toe

De mogelijkheid om door te groeien en jezelf verder te ontwikkelen in een vakgebied waar jouw passie ligt

Elke week een bedrijfsborrel met af en toe een spontane barbecue

Hebben wij jou overtuigd?
Overtuig dan nu ons!

Stuur je motivatie samen met je CV naar ons en hopelijk ontmoeten we elkaar snel.

Contactgegevens: 
Greendex | Harmen van der Wekken | Voorstraat 59 | 4033 AC Lienden [email protected] 06 29 40 59 20 www.greendex.nl https://www.instagram.com/greendex_ https://www.facebook.com/greendexgroenexpert
Datum tot wanneer vacature loopt: 
woensdag 1 juni 2022
Erkend leerbedrijf: 
Greendex