Stageplaats Hovenier

Begraafplaats Rusthof
Bedrijf of instelling: 
Begraafplaats Rusthof
Locatie: 
Dodeweg 31, Amersfoort
Lid van: 
overig
Informatie bedrijf: 

Rusthof is een prachtig gesitueerde bosbegraafplaats van 33 hectare.  Door de centrale ligging in het hart van Nederland is het een unieke locatie. De locatie heeft een bijzondere sfeer en natuurlijk karakter door de vele verschillende bomen. De naaldbomen zorgen het hele jaar door voor een mooie groene begraafplaats, terwijl de talrijke loofbomen de uitstraling van Rusthof in ieder jaargetijde uniek maken. De bijzondere flora en fauna nodigt uit voor een wandeling waarbij het aanvoelt als een park. Er worden zelfs rondleidingen georganiseerd vanwege de vele vogels die die Rusthof rijk is. 

Een hecht team van hoveniers zorgt dat het er altijd verzorgd en netjes uitziet.  

 

Vacaturetekst: 

Leren en werken op een unieke plek, dan kom je naar deze locatie. Wil je veel leren over het onderhoud van een park van 33 hectare?

Wil je werken in een fijn team werken waar je goed wordt begeleid en veel zelfstandig mag uitvoeren. Ben je gemotiveerd en is je passie werken in het groen? Dan is dit jouw leerbedrijf.

Wij komen graag met jou in contact om te bespreken wat jij graag wilt leren en hoe wij samen kunnen zorgen dat de stage goed aansluit bij jouw studie en plannen.  

 

Contactgegevens: 
Crematorium en Begraafplaatsen Amersfoort (CBA) T.a.v. mevrouw L. van Hees 3832 RE Amersfoort 033-4613603 [email protected]
Erkend leerbedrijf: 
Crematorium en Begraafplaatsen Amersfoort