Stageplek aangeboden

Hendriksen Hoveniers
Bedrijf of instelling: 
Hoveniersbedrijf Hendriksen
Locatie: 
Hollandsche Rading
Lid van: 
VHG
Informatie bedrijf: 

Wij zijn Hendriksen Hoveniers, een hoveniersbedrijf uit Hollandsche Rading waarbij natuurlijke processen altijd centraal staan. Al meer dan 70 jaar verzorgen onze vakbekwame hoveniers alle voorkomende hovenierswerkzaamheden. Van advies, tot aanleg en onderhoud en van tuinen tot grote buitenterreinen: wij nemen onze klanten de gewenste werkzaamheden uit handen en zorgen dat zij optimaal kunt genieten van hun buitenruimte. Dit doen we met veel plezier voor zowel particulieren, bedrijven als instellingen in een straal van ca. 35 kilometer rond onze vestigingsplaats.

Momenteel werken er onder leiding van onze bedrijfsleider Ronald Versluis zeven hoveniers dagelijks bij onze klanten. Dit doen we in kleine teams van twee tot drie personen. Wij werken met natuurlijke materialen en stimuleren hiermee het bodemleven en de biodiversiteit. Met onze jarenlange ervaring, actuele kennis en enthousiaste hoveniers staan wij garant voor hoge kwaliteit.

 

Vacaturetekst: 

Wij zijn op zoek naar stagiaires met een passie voor ons vakgebied en leergierig om zich te ontwikkelen tot een echte vakman. Zowel voor het aanleggen van tuinen als het onderhouden van tuinen. Je bent servicegericht, kwaliteitsbewust  en collegiaal, maar hebt ook een flexibele werkhouding. Je woont in de omgeving van Hollandsche Rading en/of beschikt over een rijbewijs B(E). 

Wij bieden een stabiele organisatie met een prettige informele werksfeer waar teamwork en servicegerichtheid de drijfveer zijn. Je krijgt goede begeleiding vanuit het bedrijf om je te ontwikkelen tot een vakbekwaam hovenier.

Contactgegevens: 
Ronald Versluis [email protected] 06-11 84 71 01
Datum tot wanneer vacature loopt: 
donderdag 31 december 2020
Erkend leerbedrijf: 
Ja