Stageplek groenwerkzaamheden

Gebr. van der Lee
Bedrijf of instelling: 
Gebr. van der lee
Locatie: 
Hagestein
Lid van: 
overig
Informatie bedrijf: 

Gebr. van der Lee is een groot familiebedrijf, actief binnen de civiele techniek. Het bedrijf is in 1975 opgericht en heeft vestigingen in Hagestein (hoofdkantoor), Lelystad en Dordrecht. Wij zijn dynamisch en voeren alle disciplines welke horen tot de Grond-, Weg-, en Waterbouw (GWW) in eigen beheer uit. Kijk voor uitgebreide info over onze projecten op onze website: http://www.gebrvanderlee.nl

Vacaturetekst: 

Wij hebben diverse groenwerkzaamheden binnen onze projecten.Bij ons is geen een dag hetzelfde. Je bent op verschillende locaties met het onderhoud bezig. Uiteindelijk zorg jij er voor, samen met je collega’s, dat het groen op onze projecten wordt onderhouden. Als groenmedewerker is je functie veelzijdig. Je werkt op onze verschillende onderhoudscontracten. Je werkzaamheden bestaan bijvoorbeeld uit schoffelen, maaien (met bosmaaier), kanten steken en snoeiwerkzaamheden. Je komt stagelopen binnen een enthousiast, leuk en betrokken team en krijgt de vrijheid om te leren en jezelf te ontwikkelen.

Contactgegevens: 
Heb je nog vragen? Merel Wiltjer en Jessie Timmer staan klaar om je vragen te beantwoorden. Bel 0313 20273535 of mail naar [email protected].
Datum tot wanneer vacature loopt: 
zondag 31 december 2023
Erkend leerbedrijf: 
ja