Stageplekken bij Multi-Tuin en Landschap

Multi-Tuin en Landschap
Bedrijf of instelling: 
Multi-Tuin en Landschap
Locatie: 
Driebruggen
Lid van: 
overig
Informatie bedrijf: 

MULTI-TUIN en LANDSCHAP (MTL) is een professioneel GWW-bedrijf met een accent op GROEN-projecten. MTL heeft uiteenlopende opdrachtgevers zoals aannemers, projectontwikkelaars, architecten, semi-overheden, overheid (gemeenten), ingenieursbureaus, woningbouwverenigingen, scholen, bedrijven, fabrieken, waterschappen en natuur- en landschapsorganisaties en particulieren.

De diensten bestaan uit de aanleg van tuinen, speelterreinen, groenvoorzieningen, complete terreininrichtingen, waterbouwkundigen werken (beschoeiingen, damwanden, bruggen, steigers) en onderhoud- en beheerwerkzaamheden. Ook grotere groenprojecten zoals het compleet renoveren van oude groenvoorzieningen in stadsdelen en wijken, behoren tot de werkzaamheden.

Met oog voor detail en grondig vakmanschap van haar medewerkers profileert MTL zich. De medewerkers van MTL hebben een proactieve en no-nonsense werkhouding en hebben een nuchtere en praktische kijk op het werk. De medewerkers zijn vakkundig en breed geschoold ieder met een eigen specialisme. MTL gaat uit van haar eigen kracht. Er wordt zoveel mogelijk werk in eigen beheer uitgevoerd.

Meer weten? Kijk op www.multituin.nl

Vacaturetekst: 

Wij zijn op zoek naar leergierige, gemotiveerde en enthousiaste leerlingen die zich willen ontwikkelen in de groene sector.

Wat jij van ons kunt verwachten:

  • een stageplek met afwisselende werkzaamheden;
  • begeleiding door vakmannen;
  • een gemotiveerde groep collega's die bijdragen aan een goede werksfeer;
  • als blijkt dat jij geschikt bent is de kans groot dat je na de stageperiode kunt blijven werken.
Contactgegevens: 
Bekijk onze website om een goed beeld te krijgen van het bedrijf en de werkzaamheden. Ben je geïnteresseerd? Of heb je vragen? Neem dan contact op met Egbert Hogendoorn via 06 - 51 33 65 89 of per mail via [email protected]
Erkend leerbedrijf: 
Multituin B.V.