Stagiair gezocht

Online Tuincoach (Nijkerk)
Online Tuincoach

Online Tuincoach is actief in ontwerp, advies en begeleiding van tuinprojecten.

Wat hebben we een stagiair te bieden?

Online Tuincoach is actief in ontwerp van particuliere tuinen, schoolpleinen en bedrijfstuinen. We werken veel met pakketten. Het basispakket is alles rondom ontwerp, sfeerimpressie, matenplan, verlichting-beregening en beplantingsplan. Dit basispakket is uit te breiden met materiaalpakket. Dan adviseren we de klant in materiaalkeuze welke we bemonsteren en vragen we de benodigde offertes op voor leverantie en realisatie.

Ons concept is dat de klant veel zelf kan doen in aanleg traject en dan krijgen ze bij begeleidingstraject onze adviezen, tips, controle en begeleiding die nodig is, en organiseren wij rondom het hele project de communicatie tussen klant en hovenier of timmerman. Ons streven is de klant op alle fronten te ontzorgen.

Zo zijn we bij het hele traject betrokken en krijgt een stagiair dit hele traject mee in zijn opdrachten en werkzaamheden. Hiermee bieden we een afwisselende en uitdagende plek waarbij ruimte is voor eigen inbreng en waarmee we samen tot mooie resultaten hopen te komen.

Ben jij een student die affiniteit heeft met bovenstaand omschreven werkzaamheden dan komen we graag met jou in contact. Meer informatie over onze pakketten en diensten kun je vinden op www.onlinetuincoach.nl

Bellen en appen kan naar 06-19003636

Mailen kan naar [email protected]

Wim den Oudsten

  

Online Tuincoach (Nijkerk)