Stagiair Hovenier / Groenvoorziener / Urban Green

Eijkelboom
Bedrijf of instelling: 
Eijkelboom
Locatie: 
Utrecht
Lid van: 
VHG
overig
Informatie bedrijf: 

Een paar jaar geleden zijn Eijkelboom BV en Boogaart Almere BV samengegaan in De Eijk Groep. In de nieuwe combinatie bieden wij u samen met Buro de Eijk en De Eijk Duurzaam Werk een breder en landelijk pakket aan diensten. Samen zijn we nu een van de grootste spelers op de Nederlandse markt voor groenvoorziening in de breedste zin van het woord. Wij verzorgen de inrichting, onderhoud en zelfs het managen van allerlei terreinen en openbare ruimte(n). Bijkomend voordeel is dat wij gezamenlijk nog beter in staat zijn om grote aanbestedingen uit te voeren en full service te bedienen!

Vacaturetekst: 

Van rommelige perken en overwoekerde tuinen gaan jouw handen jeuken. Als je gek bent op alles wat met het onderhouden en inrichten van de openbare ruimte te maken heeft kun je bij ons helemaal je ei kwijt. Wij staan net als jij voor kwaliteit, betrouwbaarheid en het echt helpen van onze klanten. Stage lopen bij Eijkelboom betekent veel vrijheid, ruimte voor groei, leren en samenwerken in een prettige werksfeer.

Het belangrijkste vinden we dat je gedreven, betrouwbaar en behulpzaam bent. Ervaring opdoen en leren in het groen kun je bij Eijkelboom!

Bel of whatsapp voor een vrijblijvend en oriënterend gesprek naar:

Nathalie de Vries 06-12446747
of
Wim Lassche 06-51815448

Of stuur een mailtje naar [email protected]

Contactgegevens: 
Eijkelboom | Keulsekade 216 | 3534 AC Utrecht
Datum tot wanneer vacature loopt: 
donderdag 31 december 2020
Erkend leerbedrijf: 
ja