Stagiair tuinaanleg/tuinonderhoud

Van DijkTuinen
Bedrijf of instelling: 
Hoveniersbedrijf
Locatie: 
Werkhoven/Bunnik
Lid van: 
VHG
Informatie bedrijf: 

Van Dijk Tuinen is een echt familiebedrijf. Wim van Dijk richtte het hoveniersbedrijf zo’n 25 jaar geleden op. Zijn zoon Jeroen draait ook alweer jaren mee en stuurt een professioneel team aan met ruim twintig ervaren vakmensen. We zijn gespecialiseerd in het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van tuinen. Dit doen we voor particulieren, bedrijven en kinderdagverblijven met name in de regio Utrecht. We nemen u graag het hele traject uit handen van ontwerp tot onderhoud, maar we voeren ook deelopdrachten uit, zoals het neerzetten van een schutting of het aanleggen van verlichting.
Kwaliteit staat voorop bij Van Dijk Tuinen. Als lid van VHG bieden we de kwaliteit en creativiteit waar VHG voor staat. VHG waarborgt dat elk lid een echte groenprofessional is. Zo bent u verzekerd van vakbekwame hoveniers, veilige en zorgvuldige uitvoering, en garantie op uw tuin. Ook is Van Dijk Tuinen officieel dealer van Mobilane.

Vacaturetekst: 

Van Dijk Tuinen behoort tot de top-30 hoveniers van Nederland en is een full-service hoveniersbedrijf. Dit betekent dat wij al meer dan 25 jaar elk tuinonderdeel “in de vingers” hebben. Hierdoor kunnen wij iedere klant volledig van dienst zijn vanaf het ontwerp, bij de aanleg en met het onderhoud van tuinen.
Als je bij ons werkt deel je in onze ambities: Er wordt hard gewerkt door ruim twintig professionele collega’s die betrokkenheid en gezelligheid combineren met inzet en slim werken, met ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en een privé-leven. Afwisselende projecten voor een al even gevarieerde klantenkring: particulieren, bedrijven en kinderdagverblijven, met name in midden-Nederland en de randstad.

Wij bieden elk jaar plaats voor leerlingen die mee willen draaien in de aanleg of het onderhoud aan tuinen. Je wordt begeleid door een stagementor binnen het bedrijf en we zorgen er samen voor dat je je doelstellingen in dat jaar behaald. Ook is het mogelijk om een kijkje te nemen op de werkvoorbereiding. Op de werkvoorbereiding worden de tuinen gecalculeerd en nagecalculeerd.

Nieuwsgierig? Maak een afspraak met Jeroen van Dijk.

Contactgegevens: 
Van Dijk Tuinen | Werkhovenseweg 11 | 3985 MG Werkhoven | 0343-552284 | 06-22979098 | [email protected]
Erkend leerbedrijf: 
Van DijkTuinen