Wij hebben plek voor een BBL-leerling! Haal je rijbewijs bij ons!!

Satter Hoveniersbedrijf
Bedrijf of instelling: 
Satter Hoveniersbedrijf
Locatie: 
Nijkerkerveen
Lid van: 
VHG
Informatie bedrijf: 

Satter Hoveniersbedrijf is een dynamische onderneming met een gedreven team. Iedereen heeft z'n eigen specialiteit en samen vormen we een deskundig team. Wij maken het liefst groene, levende tuinen, zorgen voor tuinrenovaties en onderhouden zowel particuliere als zakelijke tuinen. 

Vacaturetekst: 

Zoek je een leuke en leerzame werkplek om het hoveniersvak te leren, kom dan bij ons! Satter Hoveniersbedrijf is een dynamische onderneming, gespecialiseerd in tuinaanleg en onderhoud. 

We maken graag mooie projecten, doen veel aan onderhoud en vinden een tevreden klant belangrijk. Je loopt in ons team mee en wat je zoal aan werkzaamheden tegenkomt is:
-          snoeien;
-          herindelen vaste planten;
-          het aanplanten van vakken;
-          bladruimen;
-          het maken van klein straat- en reparatiewerk.

Wij hebben een eigen minishovel en minikraan, die we gebruiken bij het onderhoud en de aanleg. Zo kunnen we bestratingen, vijvers en ander grondwerk snel en probleemloos uitvoeren. Jij werkt mee in het team en komt bij zowel bedrijven als particulieren terecht. Wij verwachten van je dat je klantvriendelijk bent en dat je van aanpakken houdt!

Contactgegevens: 
Satter Hoveniersbedrijf | Laakweg 114 | 3864 LG NIJKERKERVEEN | [email protected] | 033 253 00 08 | 06-12177147 www.satterhoveniers.nl
Datum tot wanneer vacature loopt: 
dinsdag 31 december 2024
Erkend leerbedrijf: 
ja