Wij zijn op zoek naar een leerling Hovenier

PuikHoveniers
Bedrijf of instelling: 
PuikHoveniers
Locatie: 
Hilversum
Informatie bedrijf: 

PuikHoveniers is een dynamisch groenbedrijf, actief in Gooi- en Vechtstreek. Met een fijn team medewerkers maken wij tuinen van hoogwaardige en duurzame materialen.
Het maakt ons daarbij niet uit of het nu gaat om een stadstuin waar een klein paradijs van gemaakt moet worden om in te ontspannen na een drukke werkdag of een villatuin met een enorm uitzicht en waar het heerlijk is om in rond te wandelen.

Vacaturetekst: 

Wij zijn op zoek naar een (leerling) Hovenier

Vanwege groei van onze werkzaamheden zijn wij per direct op zoek naar een enthousiaste (leerling) Hovenier die gaat beginnen of al begonnen is met de opleiding ‘Hovenier, Vakmanschap in het groen’.
Ben jij die (leerling) Hovenier die graag aan de slag wil gaan aan al die verschillende projecten en heb je zin om aan de slag te gaan om alle werkzaamheden te leren zoals het planten van groen, hagen, bomen, leggen van graszoden, het plaatsen van omheiningen, vlonders, pergola’s en sierbestrating en alles wat te maken heeft met tuinonderhoud? Heb je daarnaast ook nog een klantvriendelijke houding, een positieve en flexibele instelling, geen 8-17 mentaliteit, MBO niveau 2/3 en eventueel in het bezit van je rijbewijs?
Reageer dan snel: [email protected]
Wij bieden een plezierige werkomgeving, een leuk team met wisselende projecten, een 40-urige werkweek en een marktconform salaris volgens Hovenier Cao en uitzicht op een leuke vaste baan.

Contactgegevens: 
Marcel Puik Zwinglilaan 59 1216 MB Hilversum [email protected] 035-6230766 06-51391185
Erkend leerbedrijf: 
PuikHoveniers