Wij zoeken Buiten Professionals

ROALD Tuindesign
Bedrijf of instelling: 
ROALD Tuindesign
Locatie: 
Moerkapelle
Lid van: 
VHG
Informatie bedrijf: 

Wij zijn een bedrijf dat hard groeit en voornamelijk de aanleg realiseert in het hogere segment bij particulieren. Denk hierbij aan de gehele inrichting van buitenruimtes: verharding en erfafscheiding aanleggen / beschoeiing realiseren / beplanting / veranda's en buitenkeukens bouwen en plaatsen / waterelementen realiseren.

Opdrachten komen via allerlei kanalen binnen. Het eerste contactmoment vindt telefonisch plaats, daarna wordt een vrijblijvend intakegesprek bij de klant gepland en gaan we over naar de ontwerpfase. Het ontwerp en materiaaladvies wordt in een tweede gesprek gepresenteerd. Als de opdrachtgever akkoord is met het ontwerp en de offerte gaan we over tot de uitvoering; bestellen materialen, planning, toelichting projectuitvoering aan projectteam. En realiseren we samen in overleg met de opdrachtgever een mooi project!

Ons motto hierin is;
'Een mooie tuin blijft een belevenis, elk seizoen opnieuw en elk moment van de dag'

Vacaturetekst: 

Enthousiaste studenten geven wij graag een plaats in ons groeiende bedrijf. Door de combinatie van werken en leren willen wij jou de mogelijkheid geven om het geleerde direct in de praktijk te brengen. Waardoor je ervaring opbouwt en kunt meewerken aan professionele projecten die wij samen realiseren. We leiden je graag op tot een zelfstandig werkend Hovenier, die we een toekomst kunnen bieden in ons bedrijf.

Kom je werken en leren in een professioneel, gezellig en enthousiast team? Kijk op www.roaldtuindesign.nl voor de projecten die wij realiseren.

Wil jij hier een bijdrage aan leveren? Wij gaan graag met je in gesprek over een contract 'op maat' en/of groeien in je functie.

Contactgegevens: 
Roald van Genderen, eigenaar | Bel met 079-2035020 | of mail naar [email protected]
Datum tot wanneer vacature loopt: 
woensdag 1 januari 2020
Erkend leerbedrijf: 
Ja